Despre noi

Despre noi

B + M: O companie de familie

Compania Baustoff + Metall a fost înființată în anul 1953. În anul 1976, Dr. Wolfgang Kristinus a devenit directorul său general, urmând ca în anul 1983, întreaga proprietate a companiei să fie transferată familiei Kristinus. La momentul actual, compania deţine şapte fabrici în Austria, Germania, Serbia şi Ungaria. Grupul Baustoff+Metall este prezent în 14 ţări la nivel european, având dezvoltate 7 unităţi de producţie moderne, 125 de unităţi comerciale şi platforme de distribuţie cu peste 2400 de angajaţi.

Din anul 2015, familia lui Dr. Wolfgang Kristinus a devenit, de asemenea, unicul proprietar al podgoriei Kristinus Borbirtok, una dintre cele mai mari unități viticole din Ungaria, care servește și ca centru de evenimente regional.

„Think big, work hard and follow your passion” – Baustoff + Metall a rămas fidel acestui motto, deoarece s-a stabilit pe piață ca un comerciant cu amănuntul specializat în materialele pentru sisteme uscate și a crescut rapid, atât pe plan intern cât și pe plan internațional. Astăzi, suntem printre furnizorii europeni de vârf ai sectorului.


B + M in Romania

În Romania, Baustoff + Metall este activă din anul 2009 cu sucursala din Bucureşti .Filozofia companiei noastre are la bază oferirea de servicii de calitate și se bazează pe trei principii:

  • Competență tehnică
  • Produse de calitate
  • Gândire în perspectivă

Principiul de tranzacţionare este de tip „multibrand“, oferind soluţii tehnice din următoarele categorii: sisteme de gipscarton, sisteme de plafoane, sisteme de izolaţii, structuri şi sisteme pentru uşi de interior, exterior, tehnice şi metalice, sisteme de pardoseli supraînălţate, adezivi de lipire, vopseluri, tencuieli, gleturi, OSB, trape de acces, sisteme de protecţie la foc.

Serviciul B + M complet si sigur

Ce ne diferențiază de alți furnizori? Suntem profesioniști, pasionați de sisteme uscate și oferim servicii complete şi sigure. Oferim atenție clienților, servicii complete de consultanță și suport, precum și dezvoltarea de soluții complete, inclusiv pentru situații specifice și speciale.

Soluții individuale

Fiecare client este important pentru noi, succesul comun fiind scopul nostru,astfel, cele mai inovative soluții „personalizate” prind viață pentru a satisfatice nevoile unice.

Ca distribuitor specializat în sisteme uscate, Baustoff + Metall oferă soluții pentru a satisface orice nevoie. Clienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de sisteme testate și certificate de la cele mai importante companii din domeniu, vorbind cu un singur interlocutor care îi poate sfătui și îi poate îndruma către alegerea optimă.

Vom accepta cu bucurie provocarea de a câștiga încrederea unui alt client exigent.