Tavane

O combinație de produse câștigătoare

 • Tavane acustice
 • Tavane metalice
 • Tavane din fibră minerală
 • Tavane de lemn

Forme și funcționalitate pentru o libertate de utilizare totală

Baustoff + Metall lucrează în sinergie cu liderii de piață, oferind soluții inovatoare și funcționale în industria de tavane suspendate. În funcție de nevoile clientului, putem oferi cu siguranță soluția cea mai potrivită deoarece paleta tavanului fals este atât de variată încât modurile de execuție, unite cu tipul de material, sunt infinite. Indiferent de solicitarea dvs., suntem siguri că o putem satisface din orice punct de vedere, fie că este vorba de acustică, climă, luminozitate sau proiect personalizat, B + M are o propunere pentru tine. Datorită a ceea ce construcția uscată este capabilă să ofere in materie de tavane, în cele din urmă estetica și eficiența nu mai sunt o contradicție.

Eficiență energetică de top

Construirea durabilă, economisirea de resurse și reducerea costurilor de operare, creșterea nivelului de confort, acestea sunt obiectivele noastre principale.

Un tavan bine conceput cu un nivel inalt de reflexie a luminii imbunătățeşte iluminarea spațiului, permițând un număr mai mic de corpuri de iluminat, un nivel redus al fluxului de lumină electrică, costuri de intretinere mai mici și un nivel de răcire redus.

Oricare ar fi proiectul dvs. cu tavane, noi vă ajutăm la reducererea impactului asupra mediului cu soluții responsabile, de la design de produs și selecție de materii prime la producție și logistică.

 

Soluții acustice

Plafoanele pentru corecția acustică sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai importante elemente ale designului modern. De la birou până la bar, de la restaurant până la sala de ședințe, de la mall până la sala de clasă, acustica joacă un rol-cheie. Aici sunt aplicațiile sistemelor de spațiu acustic cu tavane pentru a absorbi vibrațiile sonore. Atunci când vine vorba de îndeplinirea cerințelor estetice, creativitatea în folosirea spațiului face ca tavanul să fie o soluție foarte flexibilă și personalizabilă, făcându-l soluția ideală. Spuneți-ne problema, împreună cu B + M veți găsi soluția.

 

Tavane metalice

Tavane metaliceEleganță, acustică, igienă
Stilul nostru de viață se schimbă de la o perioadă la alta, atât din punct de vedere calitativ, practic, estetic, cât și funcțional. A venit momentul alegerii tavanului într-o multitudine de zone ambientale în funcție de exigențe: clădiri de birouri, centre medicale, unități de învățământ şi sanitare, săli de sport şi de conferințe, hoteluri şi moteluri, centre comerciale, hale industriale, depozite etc. Tavanele metalice prezintă cu siguranță un nivel ridicat de eleganță și igienă. Abilitatea de a personaliza culorile, perforațiile și dimensiunile ajută clientul in alegerea sa. Siguranța din punct de vedere igienic înseamnă că există modele adecvate pentru a fi instalate în medii sterile datorită tratamentului aplicat pentru a asigura o bună curățare și rezistență la dezinfectanți precum și performanțe anti-microbiene și de cameră curată.Pe lângă aspectul estetic,

 

Tavane din fibră minerală

Tavane din fibră mineralăSistemele de plafoane suspendate s-au mutat de la furnizarea în principal a caracteristicilor funcționale (de mascare, construirea de infrastructură și în același timp oferind accesibilitate) pentru a contribui la o scară mult mai mare pentru design interior, acustică și de mediu, impactul global cu inovații.

Plafoanele din fibră minerală oferă o gamă largă de soluții ce răspund la diverse cerințe tehnice, funcționale și estetice. Sunt disponibile o varietate mare de finisaje ale suprafețelor disponibile in dimensiuni, geometrii, detalii și cu muchii diverse.

 

Tavane din vată minerală

Tavanele casetate din vată mineral bazaltică reprezintă o soluție din ce în ce mai solicitată în ultima perioadă în proiecte la nivel mondial. Materia primă, din care se produce vata minerală, este roca veche de 200 de milioane de ani: bazalt. Am reușit să descompunem puterea naturală a pietrei în diferite puncte forte care sunt inerente proprietăților versatile ale vatei minerale.

 • Rezistență la foc: vata mineral bazaltică rezistă la temperaturi peste 1000 °C.
 • Capabilități acustice: vata mineral bazaltică absoarbe sau intensifică sunetele.
 • Durabilitate: vata minerală bazaltică crește performanța și stabilitatea cu costuri mai mici.
 • Sănătate și siguranță: vata minerală bazaltică este un material cu emisii reduse, care nu asigură întreținere mucegaiului și susține în mod natural calitatea aerului din interior.
 • Rezistența la umiditate: vata minerală bazaltică este hidrofugă.
 • Circularitate: vata minerală bazaltică este un material reutilizabil și reciclabil.

 

Tavane de lemn

Tavane de lemnLemnul dă simplitate și eleganță, suprafețe netede și moderne, clasic dar totuși în trend iar folosit cu îndemanare poate crea exact ambientul de care este nevoie pentru a genera un spațiu special. Din ce în ce mai mulți arhitecți aleg tavanele de lemn pentru a adăuga un plus de lux proiectelor. Beneficii:

 • Stil și eleganță pentru orice interior
 • Opțiuni multiple de furniruire și dimensiuni
 • Toate necesitățile de performanță sunt acoperite
 • Sistem de montaj ușor de ajustat
 • Material natural, fără solvenți și 100% reciclabil la sfârșitul ciclului de viață.

 

Plafoanele modulare

Viteză de montare, costul scăzut, eficiența în funcție de panoul ales, face ca plafoanele modulare să reprezinte un procent considerabil de utilizare a întregului sector de tavane suspendate. Baustoff + Metall vrea să fie cel mai bun și cel pe care îl alegem ca furnizor / partener. Credem în calitate, credem în pregătire, credem în noi înșine și nu vom recomanda niciodată un produs doar pentru că este cel mai ieftin.