Izolatii tehnice

Considerăm că realizarea unor economii de energie și implicit de fonduri, este deosebit de importantă pentru fiecare dintre noi, astfel încât realizarea unor proiecte eficiente din punct de vedere energetic este mai mult decât actuală în zilele noastre.

Izolarea reprezintă elementul cheie în reducerea efectivă a costurilor provenite din consumul de energie în infrastructura industrială, comercială şi rezidenţială şi e o modalitate economică de a reduce emisiile de CO2.

Izolaţiile tehnice se referă la izolarea termică şi fonică a intregului sistem de incălzire, ventilaţie şi răcire a casei sau clădirii, care trebuie să minimizeze pierderile de energie ale instalaţiilor, şi în acelaşi timp să corespundă şi normelor de protecţie la incendii şi siguranţă la foc.

Prin aplicarea corectă de izolaţii tehnice la orice fel de construcţie se pot aduce economii de până la 70% din consumul de energie aferent incălzirii sau răcirii clădirii, iar recuperarea investiţiei se realizează într-un timp foarte scurt (2-4 ani).

IZOLATII TEHNICE

Oriunde în lume, în unitățile de producție vom întâlni izolații. Izolațiile sunt utilizate în industrie pentru reducerea pierderilor de căldură, protecția la foc, protejarea personalului prin reducerea temperaturii de suprafață a utilajelor, atenuarea zgomotului, asigurarea temperaturii necesare proceselor de producție, evitarea apariției condensului în interiorul sau exteriorul echipamentelor, conductelor.

Punctul nostru forte îl reprezintă departamentul tehnic dedicat prin care se asigură calitatea execuției şi implicit garanția calității sistemului de termoizolare.

Experții nostri vă stau mereu la dispoziție pentru a vă oferi:

  • Instruirea personalului în șantier
  • Suport tehnic pe tot parcursul procesului de realizare a proiectului
  • Consultanță tehnică de specialitate