Protectie la foc

Securitate și competență absolută

Focul reprezintă o ameninţare gravă la siguranţa oamenilor și a bunurilor, de aceea, cea mai bună modalitate de a vă proteja de daunele care pot rezulta dintr-un incendiu, este să vă concentrați asupra sistemelor de protecție testate și certificate ale celor mai bune companii din industrie. Aici nu există spațiu pentru creativitate, nu există libertate de alegere, de aceea Baustoff + Metall comercializează numai sisteme testate care respectă pe deplin reglementările în vigoare.

Privind obiectivele securităţii la incendiu din perspectiva protecţiei, acestea pot fi atinse prin luarea de măsuri de protecţie. Aceste măsuri se pot clasifica în: măsuri de protecţie activă și măsuri de protecţie pasivă.

Sistemele de protecție pasivă împotriva incendiilor sunt proiectate pentru a împiedica răspândirea flăcărilor, a fumului și a gazelor toxice în caz de incendiu și permit evacuarea persoanelor în condiţii de siguranţă. Acestea blochează golurile în pereți, tavane și podele cauzate de penetrarea conductelor, cablurilor și îmbinărilor în zonele cu grad de incendiu.

Baustoff+Metall deţine toate măsurile necesare limitării propagării incendiului prin sisteme de protecţie pasivă la foc.

Punctul nostru forte îl reprezintă departamentul tehnic dedicat prin care se asigură calitatea execuției și implicit garanția calității sistemului de protecție pasivă la foc.

Experţii noştri vă stau mereu la dispoziţie pentru a vă oferi:

  • Instruirea personalului în șantier
  • Suport tehnic pe tot parcursul procesului de realizare a proiectului
  • Consultanţă tehnică de specialitate