Sisteme din gips-carton

Mereu în pas cu inovația

Posibilitățile oferite de cele mai moderne sisteme uscate sunt acum nelimitate datorită unui proces inovator de neoprit. B + M cunoaște și exploatează punctele forte ale producătorilor cei mai calificați ai pieței și a produselor acestora, oferind clientului cunoștințele dobândite în peste 50 de ani de muncă pentru a ajunge la un succes comun.

Fie că este vorba de placare pereți, pereți despărțitori, tavane sau pardoseli, cu sistemele uscate orice cerință este ușor de obținut: izolare fonică, izolarea termică, protecția la foc, rezistența la umiditate, sunt doar o alegere a clientului.

Ne spuneți ce doriți să realizați și vă vom oferi mai multe soluții, astfel încât să aveți o viziune completă asupra posibilităților, pentru a alege varianta perfectă pentru dvs.

În finisajele interioare, sistemele uscate oferă performanțe de neegalat, concentrându-se pe noile standarde și asigurând crearea de lucrări de perspectivă în domeniul construcțiilor și renovărilor. Aceasta are ca rezultat valoare și calitate, imbatabile pentru client.

Baustoff + Metall vă oferă o gamă imbatabilă de produse de performanță, testate și certificate de către cei mai importanți producători de pe piață.

Sisteme din gips-carton