INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU TOȚI CLIENȚII ȘI PARTENERII!

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU TOȚI CLIENȚII ȘI PARTENERII!

Având în vedere situația foarte dificilă cu privire la COVID-19 (Coronavirus), lucrăm pentru a proteja sănătatea angajaților noștri și a întregului nostru mediu, pentru a reduce expansiunea ulterioară a virusului.

Majoritatea angajaților noștri au fost instruiți să lucreze de acasă cât mai mult posibil.

Colegii noștri care lucrează pe teren cât și colegii responsabili de logistică pot fi contactați telefonic la numerele pe care le cunoașteți pentru a menține funcționarea normală pe cât posibil.

Comenzile se pot lansa doar prin mail! Vom gestiona ridicarea comenzilor de către clienți astfel :

  • Ridicarea materialelor este posibilă doar după comunicarea comenzii în prealabil prin mail.
  • Contactul între persoane trebuie evitat pe cât posibil și păstrarea distanței sigure de 1,5 metri.
  • Materialele comandate vor fi încărcate de colegii noștri care au o experiență deosebită încât contactul între client și personalul nostru să poată fi minimizat deasemenea și timpul de așteptare.

 

Pentru livrările efectuate de mașinile noastre, vă rugăm să permiteți păstrarea distanței sigure. Contactul trebuie evitat pe cât posibil, în funcție de locația descărcării.

În prezent, situația este evaluată zilnic în strânsă coordonare cu recomandările Guvernului și a Camerei de Comerț și, prin urmare, pot apărea schimbări în orice moment. Vă ținem la curent!

Aceste limitări din viața noastră de zi cu zi sunt incomode, dar esențiale pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru.

Echipa B + M vă dorește sănătate și tot ce este mai bun.